Welkom bij De Schatten Van!

De webshop voor tweedehands kinderkleding en speelgoed. Je vindt hier mooie merkkleding, van goede kwaliteit en meegaand met de huidige trends van kindermode. Ook dé winkel om kleding van jouw kinderen in te brengen en te laten verkopen, met een mooie opbrengst voor jou.

Merken waar je hier tweedehands schatten van kan shoppen: Mini Rodini, Bobo Choses, Tiny Cottons, CarlijnQ, 1+ In The Family, Konges Slojd, Ammehoela, Mingo, Nixnut, Lil Atelier, Marmar Copenhagen, Zara, H&M, Z8, Maed for Mini en nog véél meer… Kijk rond en zie alle mooie schatten die te koop staan!

Wil jij kleding inbrengen? Dat kan! Bekijk het kopje Inbrengen voor meer informatie hierover en om een idee te krijgen wat voor kleding hier verkocht wordt. Kleding kan ingebracht worden op afspraak in Den Bosch of je kunt het opsturen na contact opgenomen te hebben.

Houd de webshop goed in de gaten, er komt met regelmaat aanvulling. Volg je De Schatten Van al op Instagram? Hier wordt ook regelmatig nieuwe aanvulling geplaatst.

De Schatten Van – Tweedehands kinderkleding en speelgoed


Nieuw!

Wie zit er achter De Schatten Van?

Mijn naam is Sharon. Ik ben 30 jaar, getrouwd, woonachtig in Den Bosch en moeder van 3 zoons: Bram (5), Joep (3) en Puck (1).

Door mijn liefde voor kinderkleding van mooie merken, is deze webshop eigenlijk ontstaan. Ik verkocht al een aantal jaar kleding van mijn eigen kinderen en vond dit heel leuk om te doen. Ook kocht ik zelf al heel veel tweedehands, want waarom alles nieuw kopen terwijl er zoveel moois te koop is? Je bespaart in de kosten, het is duurzamer en de kleding is vaak kort gedragen (want oh, wat groeien kindjes soms snel!) en nog zó mooi, dat verdient een tweede leven.

Toen ik een aantal keer in korte tijd de vraag keer voor een ander de kleding te verkopen, heb ik besloten hier een bedrijf van te maken. De Schatten Van staat voor, eigenlijk wat de naam al zegt, de kledingschatten van jou of mij die ik hier verkoop. En ook een indirecte link aan mijn kindjes, dat zijn natuurlijk mijn grootste schatten!